Privacybeleid

Deze verklaring over het Privacybeleid is opgesteld door Apostle bestaande uit alle vermelde entiteiten. "Apostle", ("wij", "ons" of "onze") en is van kracht met ingang van 25 mei 2018. Het is van toepassing op al onze divisies: Apostle & Apostle Connect. 

Apostle's privacy verbintenis

Apostle Apostle maakt zich al bijna 9 jaar zorgen over de privacy van klanten en gebruikers, lang voordat het modieus, politiek correct of wettelijk bindend werd om zo'n standpunt in te nemen. Wij vragen slechts om zo weinig mogelijk informatie en verzamelen alleen wat wij nodig achten om zaken te kunnen doen, of voor de specifieke transactie in kwestie. Wij laten onze klanten weten welke informatie wij over hen hebben en bieden hen de mogelijkheid om bepaalde verbintenissen op te zeggen. Maar verreweg onze grootste verplichting is dat we geen enkele dollar verdienen aan reclame-inkomsten - nooit gedaan, nooit zullen doen - zelfs niet aan de gratis edities van onze producten. Dit betekent dat we het fundamentele belangenconflict tussen het verzamelen van klanteninformatie en het voeden van reclame-inkomsten, en de onvermijdelijke compromissen in de privacy van klanten die dit met zich meebrengt, vermijden. Het doel van dit beleid is om expliciet te maken welke informatie we verzamelen over onze klanten en gebruikers, hoe we deze informatie zullen gebruiken en hoe we dit niet zullen doen. Dit beleid is helaas langer dan we zouden willen, maar we moeten ondubbelzinnig alle relevante zaken behandelen. We zullen proberen de taal zo eenvoudig en direct mogelijk te houden.

Inhoud van het privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op alle websites van Apostle die naar dit privacybeleid linken. Het is ook van toepassing op de producten en diensten die Apostle via deze websites en onze mobiele toepassingen aanbiedt. Dit privacybeleid is onderverdeeld in drie delen:

Deel I - Informatie die Apostle verzamelt en beheert

Dit deel behandelt de wijze waarop Apostle informatie verzamelt en gebruikt over bezoekers van de website, potentiële klanten, gebruikers van de producten en diensten van Apostle, en anderen die contact opnemen met Apostle via formulieren of e-mailadressen die op onze websites zijn gepubliceerd of eraan zijn gekoppeld.

Deel II - Informatie die Apostle namens u verwerkt

Dit deel behandelt de wijze waarop Apostle omgaat met gegevens die u aan Apostle toevertrouwt wanneer u gebruik maakt van onze producten en diensten, of wanneer u persoonlijke of vertrouwelijke informatie met ons deelt bij een verzoek om klantenondersteuning.

Deel III - Algemeen

Dit gedeelte behandelt onderwerpen die relevant zijn voor zowel Deel I als Deel II, en andere algemene onderwerpen zoals de beveiligingsverplichtingen van Apostle en hoe wij je zullen informeren wanneer wij dit Privacybeleid wijzigen.

Deel I - Informatie die Apostle verzamelt

Welke informatie Apostle verzamelt

Wij verzamelen alleen informatie over u wanneer wij die informatie voor een legitiem doel nodig hebben. Apostle zal alleen over informatie over u beschikken indien (a) u de informatie zelf hebt verstrekt, (b) Apostle de informatie automatisch heeft verzameld, of (c) Apostle de informatie van een derde partij heeft verkregen. Hieronder beschrijven wij de verschillende scenario's die onder elk van deze drie categorieën vallen en de informatie die in elke categorie wordt verzameld.

Informatie die u aan ons verstrekt

  1. Aanmelden voor een account: Wanneer u zich aanmeldt voor een account om toegang te krijgen tot een of meer van onze diensten, vragen wij om informatie zoals uw naam, e-mailadres, functie en bedrijfsnaam om het aanmeldingsproces voor de account te voltooien. U wordt ook gevraagd een wachtwoord te kiezen voor toegang tot de aangemaakte account. U kunt ons ook meer informatie verstrekken, zoals uw foto en taal, maar wij hebben die informatie niet nodig om u aan te melden voor een account.
  2. Evenementregistraties en andere formulieraanmeldingen: Wij registreren informatie die je indient wanneer je (i) zich registreert voor een evenement, inclusief webinars of seminars, (ii) zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of andere mailinglijst, (iii) een formulier indient om een product, white paper of ander materiaal te downloaden, (iv) deelneemt aan incompetities of reageert op enquêtes, of (v) een formulier indient om klantenondersteuning aan te vragen of contact op te nemen met Apostle voor andere doeleinden.
  3. Betalingsverwerking: Wanneer u iets van ons koopt, vragen wij u om uw naam, contactinformatie en creditcardinformatie of andere betalingsaccountinformatie te verstrekken. 
  4. Testimonial: Wanneer u ons toestemming geeft om testimonials over onze producten en diensten op websites te plaatsen, kunnen wij uw naam en andere persoonlijke informatie in de testimonial opnemen. U zult de gelegenheid krijgen om de testimonial te bekijken en goed te keuren voordat wij deze plaatsen. Indien u uw getuigenis wenst bij te werken of te verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via privacy@apostle.nl.
  5. Interacties met Apostle: Wij kunnen uw interacties met ons, met inbegrip van e-mail- en chatgesprekken met onze verkoop- en klantenondersteuningsprofessionals, registreren, analyseren en gebruiken om onze interacties met u en andere klanten te verbeteren.

Informatie die wij automatisch verzamelen

  1. Informatie over browsers, apparaten en servers: Wanneer u onze websites bezoekt, verzamelen wij informatie die webbrowsers, mobiele apparaten en servers beschikbaar stellen, zoals het internetprotocoladres, browsertype, taalvoorkeur, tijdzone, verwijzende URL, datum en tijd van toegang, besturingssysteem, fabrikant van het mobiele apparaat en informatie over het mobiele netwerk. Wij nemen deze gegevens op in onze logbestanden om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van onze websites.
  2. Informatie uit cookies en trackingtechnologieën van de eerste partij: Wij gebruiken tijdelijke en permanente cookies om gebruikers van onze diensten te identificeren en om de gebruikerservaring te verbeteren. Wij sluiten unieke identificateurs in onze downloadbare producten in om het gebruik van de producten te volgen. Wij gebruiken ook cookies, beacons, tags, scripts en andere soortgelijke technologieën om bezoekers te identificeren, websitenavigatie te volgen, demografische informatie over bezoekers en gebruikers te verzamelen, de doeltreffendheid van e-mailcampagnes te begrijpen en voor gerichte bezoekers- en gebruikersbetrokkenheid door uw activiteiten op onze websites te volgen. Wij gebruiken first-party cookies en third-party cookies/andere trackingtechnologieën van derden op onze websites.
  3. Informatie uit toepassingslogboeken en mobiele analyses: Wij verzamelen anoniem informatie over uw gebruik van onze producten, diensten en mobiele applicaties uit applicatielogs en in-house gebruiksanalysetools, en gebruiken deze om te begrijpen hoe uw zakelijk gebruik en behoeften onze producten kunnen verbeteren. Deze informatie omvat klikken, scrollen, functies die zijn geopend, toegangstijd en -frequentie, gegenereerde fouten, prestatiegegevens, gebruikte opslagruimte, gebruikersinstellingen en -configuraties, en apparaten die zijn gebruikt voor toegang en hun locaties.

Informatie die we van derden verzamelen

  1. Verwijzingen: Als iemand een van onze producten of diensten naar u heeft verwezen via een van onze verwijzingsprogramma's, kan die persoon ons uw naam, e-mailadres en andere persoonlijke informatie hebben verstrekt. U kunt contact met ons opnemen via privacy@apostle.nl om ons te vragen uw informatie uit onze database te verwijderen. Als u ons informatie over een andere persoon verstrekt, of als een andere persoon ons uw informatie geeft, zullen wij die informatie alleen gebruiken voor de specifieke reden waarvoor die informatie aan ons is verstrekt.
  2. Informatie van onze wederverkooppartners en dienstverleners: Als u contact opneemt met een van onze wederverkooppartners, of anderszins uw belangstelling voor een van onze producten of diensten aan hen kenbaar maakt, kan de wederverkooppartner uw naam, emailadres, bedrijfsnaam en andere informatie aan Apostle doorgeven. Indien u zich inschrijft voor of deelneemt aan een evenement dat door Apostle wordt gesponsord, kan de organisator van het evenement uw informatie met ons delen.
  3. Informatie van social mediasites en andere publiekelijk beschikbare bronnen: Wanneer u interactie of betrokkenheid met ons hebt op sociale mediasites zoals Facebook, Twitter en Instagram door middel van berichten, opmerkingen, vragen en andere interacties, kunnen wij dergelijke openbaar beschikbare informatie verzamelen, inclusief profielinformatie, om ons in staat te stellen met u in contact te komen, onze producten te verbeteren of de reacties en problemen van gebruikers beter te begrijpen. Wij moeten u erop wijzen dat deze informatie, zodra ze verzameld is, bij ons kan blijven, zelfs als u ze van de sociale mediasites verwijdert.
  4. Apostle kan ook informatie over u toevoegen en bijwerken, afkomstig van andere publiekelijk beschikbare bronnen. 

Naast de hierboven vermelde doeleinden, kunnen wij uw informatie voor de volgende doeleinden gebruiken:

  1. Om met je te communiceren (bijvoorbeeld per e-mail) over producten je die u hebt gedownload en diensten je waarvoor u zich hebt aangemeld, wijzigingen in dit Privacybeleid, wijzigingen in de Servicevoorwaarden of belangrijke mededelingen;
  2. Om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten, aanstaande evenementen, aanbiedingen, promoties en andere informatie waarvan wij denken dat die voor u van belang zal zijn;
  3. Om u te vragen deel te nemen aan enquêtes, of om feedback te vragen over onze producten en diensten;
  4. Om uw account in te stellen en te onderhouden, en om alle andere dingen te doen die nodig zijn voor het leveren van onze diensten, zoals het mogelijk maken van samenwerking, het leveren van website- en mailhosting, en het maken van back-ups en het herstellen van uw gegevens;
  5. Om te begrijpen hoe gebruikers onze producten en diensten gebruiken, om problemen te monitoren en te voorkomen, en om onze producten en diensten te verbeteren.
  6. Om klantenondersteuning te bieden, en om onze interacties met klanten te analyseren en te verbeteren;
  7. Om frauduleuze transacties en andere illegale activiteiten op te sporen en te voorkomen, om spam te rapporteren, en om de rechten en belangen van Apostle, de gebruikers van Apostle, derden en het publiek te beschermen;
  8. Om onze gegevens bij te werken, uit te breiden en te analyseren, nieuwe klanten te identificeren en producten en diensten aan te bieden die voor u van belang kunnen zijn;
  9. Om trends te analyseren, onze websites te beheren en de navigaties van bezoekers op onze websites bij te houden om te begrijpen waar bezoekers naar op zoek zijn en om hen beter te kunnen helpen;
  10. Om marketingcampagnes te controleren en te verbeteren en om suggesties te doen die relevant zijn voor de gebruiker.

Doeleinden voor het gebruik van informatie

Naast de hierboven vermelde doeleinden, kunnen wij u informatie voor de volgende doeleinden gebruiken:

Wettelijke grondslag voor het verzamelen en gebruiken van informatie

Wettelijke verwerkingsgrondslagen die van toepassing zijn op Apostle: wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken hebben wij daar een grondslag voor. De meeste van onze informatieverzamelings- en verwerkingsactiviteiten zijn doorgaans gebaseerd op (i) contractuele noodzaak, (ii) een of meer legitieme belangen van Apostle of een derde die niet zwaarder wegen dan uw gegevensbeschermingsbelangen, of (iii) uw toestemming. Soms zijn wij wettelijk verplicht uw gegevens te verzamelen, of hebben wij uw persoonsgegevens nodig om uw vitale belangen of die van een andere persoon te beschermen.

Intrekking van toestemming: Wanneer wij ons baseren op uw toestemming als rechtsgrondslag, hebt u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken, maar dit heeft geen gevolgen voor de verwerking die al heeft plaatsgevonden.

Kennisgeving van rechtmatige belangen: Wanneer wij ons beroepen op gerechtvaardigde belangen als rechtsgrondslag en deze gerechtvaardigde belangen hierboven niet zijn gespecificeerd, zullen wij u duidelijk uitleggen wat deze gerechtvaardigde belangen zijn op het moment dat wij uw informatie verzamelen.

Uw keuze in het gebruik van informatie

Afmelding voor niet-essentiële elektronische communicatie: U kunt zich afmelden voor het ontvangen van nieuwsbrieven en andere niet-essentiële berichten door gebruik te maken van de 'unsubscribe'-functie die in al dergelijke berichten is opgenomen. U zult echter kennisgevingen en essentiële transactie-emails blijven ontvangen.

Cookies uitschakelen: U kunt browsercookies uitschakelen voordat u onze websites bezoekt. Als u dat doet, is het echter mogelijk dat u bepaalde functies van de websites niet naar behoren kunt gebruiken.

Optionele informatie: U kunt ervoor kiezen om geen optionele profielinformatie te verstrekken, zoals uw foto. U kunt uw optionele profielinformatie ook verwijderen of wijzigen. U kunt er altijd voor kiezen om niet-verplichte velden niet in te vullen wanneer u een formulier invult dat aan onze websites is gekoppeld.

Met wie delen wij uw informatie?

Wij verkopen geen persoonlijke informatie. Wij delen uw informatie alleen op de manieren die worden beschreven in dit Privacybeleid, en alleen met partijen die passende vertrouwelijkheids- en veiligheidsmaatregelen nemen. De partijen die onze of uw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn:

  • IT-leveranciers en dienstverleners
  • Cookiedienstverleners
  • Betalingsdienstverleners
  • Partners en consultants
  • Marketing- en advertentiepartners
  • Wederverkooppartners

Werknemers en onafhankelijke contractanten: Werknemers en onafhankelijke contractanten van alle Apostel-entiteiten hebben toegang tot de informatie die onder Deel I valt op een "need-to-know"-basis. Wij eisen van alle werknemers en onafhankelijke contractanten van de Apostle-entiteiten dat zij dit privacybeleid naleven voor de persoonlijke informatie die wij met hen delen.

Externe dienstverleners: Het kan nodig zijn dat wij uw persoonlijke informatie en geaggregeerde of geïdentificeerde informatie delen met externe dienstverleners die wij inschakelen, zoals marketing- en advertentiepartners, organisatoren van evenementen, aanbieders van webanalyses en betalingsverwerkers.

Deze dienstverleners zijn gemachtigd om uw persoonlijke gegevens alleen te gebruiken als dit nodig is om deze diensten aan ons te leveren.

Wederverkooppartners: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met onze geautoriseerde wederverkooppartners in uw regio, uitsluitend met het doel contact met u op te nemen over producten die u hebt gedownload of diensten waarvoor u zich hebt aangemeld. Wij zullen u een optie geven om af te zien van verdere samenwerking met die partner.

Andere gevallen: Andere scenario's waarin wij dezelfde informatie die onder Deel I en II valt, kunnen delen, worden beschreven in Deel III.

Uw rechten met betrekking tot informatie die wij over u bewaren als verwerker

Indien u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, hebt u de volgende rechten met betrekking tot de informatie die Apostle over u bewaart. Apostle verbindt zich ertoe u dezelfde rechten te verlenen, ongeacht waar u woont.

Recht op inzage: U hebt recht op inzage (en indien nodig op een kopie) tot de categorieën van persoonlijke informatie die wij over u bewaren, met inbegrip van de bron van de informatie, het doel en de periode van verwerking, en de personen aan wie de informatie wordt doorgegeven.

Recht op rectificatie: U hebt het recht om de gegevens die wij over u bewaren bij te werken of om eventuele onnauwkeurigheden te corrigeren. Op basis van het doel waarvoor wij uw informatie gebruiken, kunt u ons opdracht geven om aanvullende informatie over u in onze database op te nemen.

Recht op wissen: U hebt het recht om te vragen dat wij uw persoonlijke informatie in bepaalde omstandigheden wissen, bijvoorbeeld wanneer deze niet langer nodig is voor het doel waarvoor deze oorspronkelijk is verzameld.

Recht op beperking van de verwerking: U kunt ook het recht hebben om te verzoeken om het gebruik van uw gegevens in bepaalde omstandigheden te beperken, bijvoorbeeld wanneer u bezwaar hebt gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar wij moeten nagaan of wij dwingende legitieme gronden hebben om ze te gebruiken.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid: U hebt het recht om uw gegevens over te dragen aan een derde partij in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machine-leesbaar formaat, in omstandigheden waarin de gegevens worden verwerkt met uw toestemming of via geautomatiseerde middelen.

Recht op bezwaar: U hebt het recht om in bepaalde omstandigheden bezwaar te maken tegen het gebruik van uw informatie, zoals het gebruik van uw persoonlijke informatie voor direct marketing.

Recht op het indienen van een klacht: U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de juiste toezichthoudende autoriteit als u een grief hebt tegen de manier waarop wij uw informatie verzamelen, gebruiken of delen. In Nederland kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaring van informatie

Als u contact met ons heeft opgenomen, dan bewaren wij de informatie zolang als dat nodig is voor dit contact of tot maximaal 6 maanden nadat wij voor het laatst contact met u hebben gehad, omdat we er zeker van willen zijn dat wij uw vraag of klacht goed hebben afgehandeld.

Heeft u zich aangemeld op onze nieuwsbrief, dan bewaren wij uw gegevens totdat u zich weer heeft afgemeld voor de nieuwsbrief.

In het kader van de dienstverlening die wij aanbieden, bewaren wij uw persoonsgegevens tot 2 jaar na afloop van de dienst. Sommige gegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke bewaartermijn.

Informatie in het kader van de sollicitatieprocedure bewaren wij tot 4 weken nadat de functie is vervuld. Indien u daar ons toestemming voor geeft, bewaren wij uw sollicitatiegegevens nog 1 jaar.

Soms kunnen we uw informatie langer bewaren zoals toegestaan of vereist door de wet, zoals om suppressielijsten bij te houden, misbruik te voorkomen, indien vereist in verband met een juridische claim of procedure, om onze overeenkomsten af te dwingen, voor belastingen, boekhouding, of om te voldoen aan andere wettelijke verplichtingen. Wanneer wij niet langer een legitieme reden hebben om uw informatie te verwerken, zullen wij uw informatie uit onze actieve databases verwijderen of anonimiseren. Wij zullen de informatie ook veilig opslaan en isoleren van verdere verwerking op back-up schijven totdat verwijdering mogelijk is.

Deel II - Informatie die Apostle namens u verwerkt

Aan Apostle toevertrouwde informatie en het doel ervan

Informatie die wordt verstrekt in verband met diensten: U kunt informatie die u of uw organisatie ("u") beheert, aan Apostle toevertrouwen in verband met het gebruik van onze diensten of voor het aanvragen van technische ondersteuning voor onze producten. Dit omvat informatie over uw klanten en uw werknemers (als u een voor de verwerking verantwoordelijke bent) of gegevens die u bewaart en gebruikt namens een andere persoon voor een specifiek doel, zoals een klant aan wie u diensten verleent (als u een verwerker bent). De gegevens kunnen ofwel worden opgeslagen op onze servers wanneer u onze diensten gebruikt, of aan ons worden overgedragen of gedeeld als onderdeel van een verzoek om technische ondersteuning of andere diensten.

Gegevens van mobiele apparaten: Wanneer u ervoor kiest om dit toe te staan, heeft onze mobiele applicatie toegang tot de camera, en fotobibliotheek van uw mobiele apparaat. Onze applicatie heeft deze toegang nodig om haar diensten te kunnen leveren. U kunt de toegang van de mobiele applicatie tot deze informatie op elk gewenst moment uitschakelen door de instellingen op uw mobiele apparaat te wijzigen. (Alle informatie die aan Apostle wordt toevertrouwd, wordt gezamenlijk "dienstgegevens" genoemd).

Eigendom van en zeggenschap over uw dienstgegevens

Wij erkennen dat u de eigenaar bent van uw dienstgegevens. Wij bieden u volledige controle over uw dienstgegevens door u de mogelijkheid te bieden om (i) toegang te krijgen tot uw dienstgegevens, (ii) uw dienstgegevens te delen via ondersteunde integraties met derden, en (iii) export of verwijdering van uw dienstgegevens aan te vragen.

Hoe gebruiken we dienstgegevens?

Wij verwerken uw servicegegevens wanneer u ons instructies geeft via de verschillende modules van onze diensten. Wanneer u bijvoorbeeld ingangen verstuurt via Apostle, hebben wij toegang nodig tot uw fotobibliotheek of camera (voor een momentopname) om het verzoek te voltooien.

Push notificaties

Als u meldingen op onze mobiele applicatie hebt ingeschakeld, zullen wij meldingen pushen via een aanbieder van pushmeldingen, zoals Apple Push Notification Service en Google Cloud Messaging. U kunt uw voorkeuren voor pushmeldingen beheren of deze meldingen uitschakelen door meldingen uit te schakelen in de applicatie- of apparaat instellingen.

Met wie delen wij dienstgegevens?

Apostle en derde subverwerkers: Om diensten en technische ondersteuning voor ons product te leveren, schakelt de aanbestedende entiteit binnen de Apostel andere entiteiten en derden in.

Werknemers en onafhankelijke contractanten: Wij kunnen toegang tot uw dienstgegevens verlenen aan onze werknemers en personen die als onafhankelijke contractanten van de Apostel betrokken zijn bij het verlenen van de diensten (gezamenlijk onze "werknemers"), zodat zij fouten kunnen identificeren, analyseren en oplossen. Wij zorgen ervoor dat de toegang van onze medewerkers tot uw dienstgegevens beperkt is tot specifieke personen. Onze werknemers hebben ook toegang tot gegevens die u bewust met ons deelt voor technische ondersteuning of om gegevens in onze producten of diensten te importeren. Wij delen onze privacy- en beveiligingsrichtlijnen mee aan onze werknemers en zien strikt toe op de naleving van de privacy waarborgen binnen Apostle.

Medewerkers en andere gebruikers: Sommige van onze producten of diensten stellen u in staat samen te werken met andere gebruikers of derden. Het aangaan van een samenwerking kan andere medewerkers in staat stellen uw profielgegevens geheel of gedeeltelijk te bekijken.

Andere gevallen: Andere scenario's waarin we informatie kunnen delen die gemeenschappelijk zijn met informatie die onder Deel I en II valt, worden beschreven in Deel III.

Bewaring van informatie

Wij bewaren de gegevens in uw account zolang u ervoor kiest de Apostle-diensten te gebruiken. Wanneer u uw Apostle-gebruikersaccount beëindigt, worden uw gegevens uiteindelijk uit de actieve database verwijderd tijdens de volgende opschoning die eens in de 6 maanden plaatsvindt. De uit de actieve databank gewiste gegevens worden na 3 maanden uit de back-ups gewist.

Verzoeken van belanghebbenden

Als u denkt dat wij uw gegevens opslaan, gebruiken of verwerken namens een van onze klanten, neem dan contact op met de klant als u toegang wilt tot uw persoonsgegevens, deze wilt corrigeren, wissen, beperken of bezwaar wilt maken tegen de verwerking ervan, of deze wilt exporteren. Wij zullen onze klant ondersteunen om binnen een redelijke termijn aan uw verzoek te voldoen.

Deel III - Algemeen

Persoonlijke gegevens van kinderen

Onze producten en diensten zijn niet gericht op personen jonger dan 18 jaar. Apostle verzamelt niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen onder de 18 jaar. Indien wij vernemen dat een kind jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, zullen wij stappen ondernemen om dergelijke informatie te verwijderen. Als u denkt dat een kind jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, schrijf dan naar privacy@apostle.nl met de details, en wij zullen de nodige stappen ondernemen om de informatie die wij over dat kind hebben, te wissen.

Locaties en internationale doorgifte

Wij delen uw persoonlijke informatie en dienstgegevens binnen de Apostle. Door toegang te verkrijgen tot of gebruik te maken van onze producten en diensten of anderszins persoonlijke informatie of dienstgegevens aan ons te verstrekken, stemt u in met de verwerking, overdracht en opslag van uw persoonlijke informatie of dienstgegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

Om de dienstverlening te verlenen kan Apostle uw persoonsgegevens verstrekken aan partijen die zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Apostle doet dit alleen indien er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat we een modelovereenkomst van de Europese Commissie gebruiken of afspraken maken over de omgang met persoonsgegevens.

Verwerkingsovereenkomst

Om je in staat te stellen te voldoen aan de gegevensbeschermingsverplichtingen uit hoofde van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zijn wij bereid een gegevensbeschermingsovereenkomst (DPA) te ondertekenen op basis van standaard contractbepalingen. je kan een DPA aanvragen bij Apostle via privacy@apostle.nl. Zodra wij jouw verzoek hebben ontvangen, sturen wij je de DPA zodat je deze kan ondertekenen.

Externe links op onze websites

Sommige pagina's van onze websites kunnen links bevatten naar websites die niet gekoppeld zijn aan dit Privacybeleid. Als u uw persoonlijke gegevens aan een van deze sites van derden verstrekt, valt uw persoonlijke informatie onder hun Privacybeleid. Als veiligheidsmaatregel raden wij u aan geen persoonlijke informatie met deze derden te delen, tenzij u hun Privacybeleid hebt gecontroleerd en u hebt verzekerd van hun privacypraktijken.

Widgets voor social media

Onze websites bevatten widgets voor sociale media, zoals "vind ik leuk"-knoppen op Facebook en "tweet"-knoppen op Twitter, waarmee u artikelen en andere informatie kunt delen. Deze widgets kunnen informatie verzamelen zoals uw IP-adres en de pagina's die u op de website navigeert, en kunnen een cookie plaatsen om de widgets goed te laten functioneren. Uw interacties met deze widgets vallen onder het Privacybeleid van de bedrijven die ze leveren.

Openbaarmaking in overeenstemming met wettelijke verplichtingen

Wij kunnen wettelijk verplicht zijn om uw persoonlijke informatie en servicegegevens te bewaren of openbaar te maken om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, juridische procedures of verzoeken van overheidswege, inclusief om te voldoen aan vereisten van nationale veiligheid.

Handhaving van onze rechten

Wij kunnen persoonlijke informatie en servicegegevens bekendmaken aan een derde partij indien wij van mening zijn dat een dergelijke bekendmaking noodzakelijk is voor het voorkomen van fraude, het onderzoeken van vermoedelijke illegale activiteiten, het afdwingen van onze overeenkomsten of ons beleid, of het beschermen van de veiligheid van onze gebruikers.

Bedrijfsoverdrachten

Wij zijn niet van plan ons bedrijf te verkopen. In het onwaarschijnlijke geval dat wij ons bedrijf verkopen of worden overgenomen of fuseren, zullen wij er echter voor zorgen dat de overnemende entiteit wettelijk verplicht is om onze verplichtingen jegens u na te komen. Wij zullen u via e-mail of via een opvallende kennisgeving op onze website op de hoogte brengen van elke verandering in eigendom of in het gebruik van uw persoonlijke informatie en servicegegevens. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van eventuele keuzes die u hebt met betrekking tot uw persoonlijke informatie en servicegegevens.

Naleving van dit privacybeleid

Wij stellen alles in het werk, met inbegrip van periodieke controles, om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, wordt gebruikt in overeenstemming met dit Privacybeleid. Als u zich zorgen maakt over onze naleving van dit Privacybeleid of de manier waarop uw persoonlijke informatie wordt gebruikt, kunt u ons schrijven op privacy@apostle.nl. Wij zullen contact met u opnemen en, indien nodig, coördineren met de juiste regelgevende instanties om uw zorgen effectief aan te pakken.

Kennisgeving van wijzigingen

Wij kunnen het privacybeleid te allen tijde wijzigen. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen in het privacybeleid die uw rechten beïnvloeden, wordt u minstens 30 dagen vooraf op de hoogte gebracht van de wijzigingen via e-mail naar uw primair e-mailadres. Als u van mening bent dat het bijgewerkte privacybeleid uw rechten met betrekking tot uw gebruik van onze producten of diensten beïnvloedt, kunt u uw gebruik beëindigen door ons binnen 30 dagen een e-mail te sturen. U ontvangt geen kennisgeving per email over kleine wijzigingen in het privacybeleid.